23 Березня 2018
Новини

На Одещині випав жовтий сніг (фото)

На Одещині випав жовтий сніг (фото)

На півдні Одеської області випав сніг жовтувато-ржавого кольору, викликавши занепокоєння місцевих жителів. Сппеціалісти стверджують, що це через пил.

Про це повідомляє "Думская".

Зокрема, міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко оприлюднив у Facebook попередній висновок фахівців Дунайської гідрометобсерваторії, які досліджують причини незвичайного явища.

У повідомленні Абрамченка йдеться: «В зв'язку з опадами жовтуватого кольору повідомляю,  що зразки снігу були спрямовані в Дунайську гідрометобсерваторію і в Одеський лабораторний центр Державної служби України з питань безпеки продуктів харчування і захисту споживачів з проханням провести лабораторні дослідження.  Лабораторні дослідження, проведені фахівцями Дунайської гідрометобсерваторії, показали, що кислотність представлених зразків снігу нейтральна, в осаді - піщано-коричнева суміш, шкідливих хімічних речовин не виявлено».

Стверджують, що опади не становлять небезпеки для людей, тварин і рослин і фахівці гідрометобсерваторії.

Але висновки Одеського лабораторного центру Державної служби України з питань безпеки продуктів харчування і захисту споживачів будуть пізніше.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему

Останні матеріали