22 Березня 2018
Новини

Вітас відкрив стрільбу біля свого дому

Вітас відкрив стрільбу біля свого дому

Інцидент стався 21 березня у Барвисі Одинцовського району, поруч із заміським будинком Вітаса, повідомляє «РІА Новости» з посиланням на джерело в правоохоронних органах Підмосков’я.

У ніч на 22 березня повідомлялося, що співак у нетверезому стані влаштував на вулиці стрілянину. Сусіди викликали поліцію. Вітас не захотів відчиняти співробітникам правоохоронних органів двері. Їх вибили, а співака привели у відділення поліції, де той відмовився від огляду. Музиканта відпустили, склавши адміністративний протокол.

39-річний артист зізнався, що в компанії товаришів, біля свого заміського будинку в Барвисі, стріляв по воронах зі стартового пістолета (здійснює холості постріли, використовується на спортивних змаганнях). Він додав, що до нього вдруге приїхали співробітники поліції. «Кажуть, треба поїхати до відділку, щось підписати зараз», – сказав Вітас.

Нагадаємо, у 2014 році поліція запідозрила Вітаса в тому, що він розбив вікно в квартирі своєї знайомої у Москві. Після інциденту співак полетів до Німеччини. Правоохоронні органи не стали заводити справу на артиста, оскільки їм не вдалося знайти свідків події.

А кілька років тому Вітас на своєму позашляховику збив велосипедистку, після чого став погрожувати муляжем пістолета.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему