22 Березня 2018
Новини

22 березня: кого привітати з днем ангела

22 березня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини чоловіки з іменем Тарас (вшанування православного праведника Тарасія).

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ТАРАС

Походить від грецького імені Тарасіос, що означає «бунтівник», «баламут», «неспокійний». Існує думка, що ім’я Тарас походить від латинського слова «taurus», в перекладі означає «бик», «віл», і саме так називається сузір’я Тельця латинською мовою.

Коротка форма імені Тарасик, Ася, Тараско, Тарасичок, Тарасунчик, Тарасун. Давня форма цього імені – Тарасій (згадується в православних святцях).

З дитинства маленький Тарас відрізняється рухливістю і впертістю. Він абсолютно не піддається впливу і завжди робить по-своєму, навіть якщо вдавав, що абсолютно з усім згоден. Зазвичай ці хлопчики вирізняються розумом і талантами, але для того, щоб реалізувати свої ідеї, їм не вистачає цілеспрямованості. Він завжди занурений у свої думки, любить читати або дивитися телевізор у вільний час. У людях Тарас розбирається досить добре і може сам познайомитися з людиною, яка його цікавить. Зимові представники вирізняються мовчазністю і замкнутістю. Осінні мають дуже цілеспрямований і активний характер. Літній Тарас теж дуже активний і енергійний чоловік. Весняні представники цього імені – найбільш вразливі, їх легко образити. У професійній діяльності Тарас любить ділитися з оточенням своїми ідеями, аби колеги допомогли втілити задуми у життя.

Зимовим і осіннім представникам можна працювати вчителем, стоматологом або епідеміологом. Літні і весняні чоловіки стають талановитими тренерами, перекладачами, журналістами або вчителями. Дружина Тарасу необхідна господарська та активна для того, щоб доповнити свого чоловіка, якому не вистачає працьовитості та послідовності. Якщо дружина візьме на себе турботи по господарству, то Тарас в цьому разі зможе впритул зайнятися матеріальним благополуччям. Часто його обраницею стає розлучена жінка, і навіть наявність у неї дітей не зупиняє Тараса. Шкідливих звичок у нього не так багато, і п’є він досить мало. У домашніх справах він практично не бере участі, хіба що контролює витрати своєї дружини. Головне, щоб при цьому Тарас не став проявляти скупість і дріб’язковість.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему