20 Березня 2018
Новини

У новому фільмі Тарантіно разом знімуться Ді Капріо і Бред Пітт

У новому фільмі Тарантіно разом знімуться Ді Капріо і Бред Пітт

Бред Пітт і Леонардо Ді Капріо знімуться в новому фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді / Once Upon a Time in Hollywood», дія якого розгортається в той час, коли була вбита дружина режисера Романа Поланскі.

Фільм розповість історію колишньої зірки телевізійних вестернів і його дублера, які не можуть пристосуватися до нового життя у мінливій «фабриці мрій».

Ді Капріо зіграє колишню зірку вестернів Ріка Далтона, а Пітт – його дублера-каскадера Кліффа Бута. Персонажі намагаються вижити в нових реаліях, до яких виявляються абсолютно не пристосованими.

Читайте також: Цікаві факти про пікантне минуле секс-символа Бреда Пітта (відео)

При цьому у Ріка Далтона є знаменита сусідка – актриса Шерон Тейт, дружина режисера Романа Поланскі, яку вбили в серпні 1969 року члени секти Чарльза Менсона (вони проникли в її будинок і убили усіх, хто був у ньому).

«Я працюю над цим сценарієм п’ять років, а живу в окрузі Лос-Анджелес більшу частину життя, я жив тут і в 1969 році, мені тоді було сім років. Я дуже радий можливості розповісти історію про Лос-Анджелес і про Голлівуд, яких більше немає», – заявив Тарантіно.

Читайте ще: Леонардо ДіКапріо зіграє у фільмі про вбивцю Чарльза Менсона

Участь в новій картині цих двох акторів, кожен з яких є володарем премії «Оскар», стане їхньою першою спільною появою на екрані.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему