18 Березня 2018
Новини

Королівське весілля під загрозою через фото голої Меган Маркл

Королівське весілля під загрозою через фото голої Меган Маркл

Наречена британського принца Гаррі, актриса Меган Маркл опинилася у центрі хакерського скандалу. Хакери злили у мережу короткий ролик, в якому майбутня дружина принца Гаррі сама себе знімала на відео топлес.

На фото Меган і ще дві панянки сидять топлес на березі моря, повернуті до камери спиною. Щоб зробити такий кадр, Меган довелося повозитися з технікою, що добре видно на відео.

Як відомо, ставши нареченою титулованої особи, Маркл за наполяганням Кенінгстонского палацу видалила всі особисті акаунти з мережі. Проте, хакери групи Celeb Jihad роздобули ролик, на якому Меган відпочиває на морському узбережжі з подругами і засмагає топлес. Варто зазначити, що хакери групи Celeb Jihad спеціалізуються на зломі знаменитостей і публікації їх відвертих знімків.

Західні таблоїди цитують інсайдера з палацу, який стверджує, що ні майбутній чоловік, ні його наречена не визнають справжність фото- і відеоматеріалів. Але на відео прекрасно видно, що ролик зробила сама Меган.

Нагадаємо, королівське весілля відбудеться 19 травня. Пара зараз складає список гостей. На церемонію запросять понад дві тисячі простих британців. Вони зможуть спостерігати за прибуттям нареченого і нареченої, за гостями і за каретною ходою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали