15 Березня 2018
Новини

Едді Мерфі не цікавиться дитиною, яку йому народила екс-учасниця Spice Girls

Едді Мерфі не цікавиться дитиною, яку йому народила екс-учасниця Spice Girls

Про це адвокат темношкірого актора заявив у суді, де слухають справу, відповідачкою у якій виступає матір дитини, колишня учасниця легендарного поп-гурту «Спайс Гьорлз» Мелані Бі (справжнє ім’я – Мелані Браун). Екс-чоловік співачки Стівен Белафонте подав позов і вимагає дозволу бачитися з прийомною донькою, котра, з його слів, «кликала його татком».

В середу, 14 березня, відбулося судове засідання у справі екс-«перчинки» та її колишнього благовірного Белафонте. Й одним із головних моментів спору стала дочка Мел Бі, біологічним татком якої є зірка комедій Едді Мерфі. Про це пише видання Daily Mail.

Стівен Белафонте вимагає побачень із прийомною донькою, 10-річною Енджел, аргументуючи, що має на це повне право, адже протягом усього свого життя ростив цю дитину як власну. І щойно дівчинка навчилася говорити, вона називала «татко» його. В цьому контексті суддя зажадав почути думку із цього приводу рідного батька дитини, коміка Мерфі.

Як розповідають правозахисники Белафонте, адвокати Мерфі заявили в стінах суду, що актор «не підтримував контакти» із цією дитиною і «просто не зацікавлений починати робити це зараз».

Відомо, що Енджел стала плодом нетривалого роману між знаменитостями, який закрутився у 2006 році. Коли Мелані завагітніла, Едді негайно почав заперечувати своє батьківство, та згодом тести ДНК підтвердили, що зачав дитя таки він. До слова, 56-літній Мерфі має ще вісім дітей, народжених у офіційних і цивільних стосунках. Так, перша дружина народила йому п’ятьох нащадків, а найменша донька актора Ізі Уна Мерфі з’явилася на світ у 2016-му. 

Кінопродюсер Белафонте і співачка Браун розлучилися в грудні минулого року після десяти років шлюбу, в якому ростили двох дітей – Енджел і спільну доньку Медісон. Жінка стверджує, що чоловік був сімейним тираном, регулярно ставив їй синці і примушував до групового сексу із ним та іншими жінками.  

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему