15 Березня 2018
Новини

«Безкінечні» ноги шведської моделі зробили її зіркою «Інстаграму»

«Безкінечні» ноги шведської моделі зробили її зіркою «Інстаграму»

Шведську «фітоняшку» на ім’я Ія Остергрен зробили справжньою знаменитістю доволі незвичні пропорції тіла – у молодої жінки просто неймовірно довгі ноги. Такі параметри, що далекі від усталених стандартів краси, підняли 34-річну красуню на гребінь хвилі популярності. Зараз шведка, на інстаграм-акаунт котрої підписані 150 000 фоловерів, заробляє мільйони на своїй нестандартній зовнішності.

При зрості в 178 сантиметрів довжина ніг моделі становить 108 см, що змушує чоловіків просто шаленіти від її приголомшливих даних. І хоч така фігура не вписується у стандарти краси, шведка зробила його предметом своєї гордості. Нині Ія Остергрен одна з найбільш затребуваних у країні культуристок і фітнес-моделей, її називають «скандинавською богинею», а її життя скидається на казку. А колись «богиня» була просто худезною довготелесою дівчинкою-підлітком, котра страшенно соромилася незграбних ніг, як у коника-стрибунця, і марно намагалася набрати вагу. Та подорослішавши, Ія подолала тінейджерські комплекси і перетворила свій «недолік» у беззаперечну перевагу.

Своє довершене тіло Ія будувала роками, виснажуючи себе фізичними вправами і правильно харчуючись. Останні роки молоду жінку підтримує у цьому її люблячий чоловік Торбьйорн, котрий є чемпіоном Швеції з бодибілдингу, а за сумісництвом – персональним тренером дружини.

Крім того, що побудувала успішну модельну кар’єру, Ія ще й мама двох чудових діток. І кумир дівчат-підлітків з усього світу. Головне у «ліпленні» такої привабливої фігури, переконує фітнес-модель, – це постійна і тяжка праця над собою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему