14 Березня 2018
Новини

Королівське весілля: замість королеви на церемонію прийдуть екс-подружки нареченого

Королівське весілля: замість королеви на церемонію прийдуть екс-подружки нареченого

Пара зараз складає список гостей. На церемонію запросять понад дві тисячі простих британців, вони зможуть спостерігати за прибуттям нареченого та нареченої, за їхніми весільними гостями і за каретним кортежем – пише видання Вести-Украина.

Як повідомили в Кенсингтонському палаці, серед запрошених буде 1200 молодих людей з кожного куточка Великої Британії, які проявили лідерські якості. Ще 200 осіб – представники благодійних організацій, з якими співпрацюють Гаррі та Меган. Також на весілля запросять 100 учнів місцевих шкіл, 610 членів громади Віндзорського замку і 530 співробітників, які працюють у королівських володіннях.

Дочка мільярдера і внучка графа

«Найцікавіша новина, яку обговорюють у Британії, – принц запросить на весілля своїх колишніх «гьорлфрендс». Це Челсі Дейві, дочка мільярдера із Зімбабве, і Крессіда Бонасьє, внучка графа, донька великого бізнесмена і моделі. Кажуть, наречена принца сприйняла таке його рішення з розумінням, адже Гаррі із Челсі та Крессіда залишилися просто друзями», – розповіла британська журналістка Олівія Креллін.

Колись принц називав Дейві своїм «першим справжнім коханням». Вони познайомилися ще в шкільні роки, почали зустрічатися, кілька разів розлучались і сходилися. А вісім років тому розбіглись остаточно. Дейві тоді зізналася, що не уявляє себе членом королівської сім’ї. Через рік після розриву Гаррі запросив її на весілля брата принца Вільяма і Кейт Міддлтон – уже просто як подругу. З іншою його дівчиною, Бонасьє, у принца був дворічний роман. Їх познайомила двоюрідна сестра Гаррі, принцеса Євгенія, на одному зі світських заходів у 2012 році. Чутки про весілля ходили до кінця 2015 року, але пара все одно розбіглася.

Знайомство з батьками

До речі, з батьками своєї голлівудської нареченої Гаррі познайомиться тільки перед самим весіллям. Спочатку в Британію прилетить мати обраниці принца, Дорія Редлан, а слідом за нею з майбутнім зятем зустрінеться і батько Томас Маркл.

Батьки актриси в розлученні, вони розійшлися, коли майбутній коханій принца було шість років. Батько Меган має англійські, ірландські та німецькі корені, а мати – афроамериканські. Доріс працює в громадській організації Didi Hirsch Mental Health Services у Каліфорнії. Батько – пенсіонер, раніше працював на американському телебаченні оператором-постановником, створював багато популярних шоу-програм.

До речі, королева Єлизавета, за чутками, не прийде на одруження онука. Причина – в традиціях англіканської церкви, яка проти розлучень. А наречена Гаррі вже була заміжня за кінорежисером і продюсером Тревором Енгельсоном (вони прожили два роки, з 2011-го по 2013-й). Окрім того, вона католичка (хоча заради коханого погодилася прийняти його релігію).

У 2005-му королева пропустила весілля власного сина Чарльза, коли той розлучився з Діаною і одружився з Каміллою Паркер-Боулз. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему