14 Березня 2018
Новини

На три дні Землю накриє потужна магнітна буря

На три дні Землю накриє потужна магнітна буря

Від сьогодні, 14 березня, починається сильне магнітне збурення, що матиме вплив на жителів Землі і триватиме до 18 березня.

Про це повідомляють «Українські Новини» із посиланням на дані Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця.

Потужна магнітна буря накриє Землю 18 березня, при цьому неспокійна геомагнітна ситуація почнеться вже 14 березня. Ще одне магнітне збурення відбудеться 22 березня. Вируватиме магнітна буря і 26 березня.

У період магнітних коливань найбільше страждають метеозалежні люди, а також ті, хто мають захворювання серцево-судинної системи і вегето-судинну дистонію. Навіть легкі стреси в період магнітних бур можуть досить сильно нашкодити організму, тому важливо уникати будь-яких конфліктів, переживань і негативних емоцій.

Читайте також: Магнітні бурі у лютому

Лікарі радять у період магнітних коливань скасувати фізичні навантаження і уникати стресів. Також фахівці рекомендують на цей час відмовитися від алкоголю, куріння і налагодити систему харчування: відмовитися від жирної і важкої їжі, уникати продуктів, що сприяють затримці рідини в організмі (солоне і копчене, – ред.).

Раніше повідомлялося, що рівень магнітної активності в надрах Сонця останніми роками помітно знизився і досяг рекордно низьких значень.

Читайте також: Метеорологи попереджають про потужні магнітні бурі

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему