13 Березня 2018
Новини

Батько Світлани Лободи розповів про вагітність доньки

Батько Світлани Лободи розповів про вагітність доньки

10 березня 35-річна співачка Світлана Лобода приголомшила своїх прихильників новиною про вагітність. Ця подія стала найбільш обговорюваною звісткою серед фанатів та журналістів.

Звістку про вагітність фанати дізналися зі сцени Кремля на премії BraVo. Там співачка продемонструвала кругленький живіт у пpoзорій сукні.

Батько Світлани, Сергій Васильович, розповів подробиці про цікавий стан своєї доньки. Чоловік повідав, що його дочка, яка зараз на сьомому місяці вагітності, народжуватиме в одній із клінік Лос-Анджелеса. Невдовзі Лобода полетить до США, де в травні має з’явитися на світ її друга дитина. А от про батька малюка навіть найріднішим Світлани нічого невідомо:

«Світлана намагалася, щоб про вагітність дізнались якомога пізніше. Але зараз термін уже великий. Ми щасливі, та й дочка давно хотіла ще одну дитину. Внучка Євангеліна – їй скоро буде сім років – у нас уже є, тепер хочемо онука! Батька майбутнього малюка вона нам поки не представила, але будь-який вибір дочки я схвалюю! У декреті артистка засиджуватися не збирається. Два місяці максимум зможе пробути без роботи і потім повернеться на сцену! Вона трудоголік, їй потрібно щось робити – виступати, гастролювати, дивувати. А з вихованням малюка допоможемо – і няньчити, і гуляти. Тим більше досвід уже є», – заявив Сергій Васильович.

Нагадаємо, дочка Світлани Лободи Євангеліна з’явилася на світ 9 квітня 2011 року. Батько дівчинки колишній фактичний чоловік співачки – Андрій Цар, танцюрист, хореограф, який працював з балетом Лободи.

Батьківство другої дитини співачки приписують солісту відомого німецького гурту Rammstein, 57-річному Тіллю Ліндеманну. Пара з’являлася разом на минулорічному музичному фестивалі в Баку.

Варто зазначити, що про вагітність Лободи почали пліткувати ще під час останньої світської «тусовки», де Світлана намагалася прикрити округлий животик сорочкою із хвилями.

Також читайте: Вагітна Лобода підтвердила свій «цікавий» стан (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему