12 Березня 2018
Новини

Співак Єгор Крід став героєм шоу «Холостяк» у Росії

Співак Єгор Крід став героєм шоу «Холостяк» у Росії

Поки українки обговорюють перший ефір 8-го сезону шоу «Холостяк» із Рожденом Анусі, у сусідній Росії 11 березня стартував 6-й сезон цього ж проекту. Героєм російського «Холостяка» став популярний співак Єгор Крід.

Проект випустив канал ТНТ.

З першої ж зустрічі співак заявив, що саме він керуватиме шоу. Чоловік відмовився від троянди першого враження, аби не ображати дівчат. На серце холостяка відразу претендувало 25 красунь. Проте лише 17 з них вдалося пройти далі.

Справжній фурор на шоу здійняла Анжеліка Молькова, яка прийшла на побачення із холостяком вагітною. Проте артист вирішив, що для безпеки дівчини та дитини їй буде краще відмовитися від зйомок. Тож кандидатка при надії залишила проект на церемонії троянд першою.

Також читайте: Холостяк 8: Кого обере Рожден Анусі - неціловану вчительку чи рокову звабницю

Цікаво, що Єгор Крід наймолодший холостяк за всю історію проекту. 25 червня молодому чоловіку виповниться лише 24 роки. Сценаристи довго обмірковували його участь у шоу. Вирішальним фактором стало саме бажання артиста піти на такий ризик. До того ж хлопець підкорив керівників проекту своєю мужністю та серйозністю.

Варто зазначити, що в одному з інтерв’ю співак зауважив, що не шукає кохання і давно не вірить у любов. Така програма для нього чудовий шанс показати себе справжнього глядачеві.

Основні зйомки проходили у Барселоні та Дубаї. Побачення відбуватимуться у кратері вулкану, герої полюватимуть на привидів у порожніх кінотеатрах та сповідатимуться у церкві.

Також читайте: Холостяк Рожден Анусі. Що відомо про співака? (відео)

Сам співак в інтерв’ю зазначив: «Там буде все: і сварки, і мої сльози – я цього ніколи не соромився. Я ще раз переконався в тому, що дівчата можуть бути дуже підступними. Навіть не знав, що вони можуть бути настільки підступними в суперництві, поки не прийшов на шоу».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему