12 Березня 2018
Новини

Волинський фермер став переможцем у шоу на 1+1 та виграв 30 овець

Волинський фермер став переможцем у шоу на 1+1 та виграв 30 овець

Фермер з села Княгининок, що під Луцьком Олександр Джус взяв участь у проекті «Громада на мільйон» та отримав у подарунок  30 овець породи «мериноландшаф». Рідкісних тварин  йому подарував власник найбільшої вівчарської ферми у Східній Європі, один з ведучих шоу Дмитро Огньов.

Про це стало відомо у фінальному випуску шоу «Громада на мільйон», що вийшло в ефір 11 березня. Пише volyn24.

Нагадаємо, у програмі взяла участь і Княгининівська громада, яка, на жаль, вже на його третьому тижні вибула з проекту.

Але, волинський фермер таки зумів вибороти можливість стажуватися на фермі Дмитра Огньова.  Загалом змагання за 30 породистих овець – окремий елемент шоу, у якому взяли участь усі п’ять громад.

В одній з перших програм Дмитро Огньов оголосив умови змагання за овець: громади мусять знайти у себе фермера, який протягом семи днів збудує кошару для цих овець. Вона повинна була відповідати усім необхідним умовам утримання: мати велику площу, чисту воду, забезпечена вентиляцією, але без протягів, крім того, тварини мають отримувати природнє сонячне проміння.

Дмитро Огньов особисто перевірив, як кожна з громад виконала завдання.

Про свою ферму Джус розповів: довго думав, що змінити у житті, як знайти справу, яка сподобається. І дійшов до того, що це має бути ферма.

Переможця оголосили на фінальному бізнес-балі шоу «Громада на мільйон», на який до столиці з’їхалися представники усіх громад, оголосили переможця. Ним став фермер –початківець з Волині, який після оголошення зізнався: «Від щастя відняло ліву руку – бо я на це не розраховував».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему