10 Березня 2018
Новини

Холостяк 8: Кого обере Рожден Анусі - неціловану вчительку чи рокову звабницю

Холостяк 8: Кого обере Рожден Анусі - неціловану вчительку чи рокову звабницю

Нарешті, дочекалися! 9 березня стартував 8 сезон найбільш романтичного шоу країни «Холостяк».

На протязі трьох місяців красунчик Рожден Анусі буде тривожити серця українок. Перший ефір і вже маса дівчат, сотні емоцій, тисячі поглядів… Аби не заплутатися у цьому океані страстей, пропонуємо розпочати розмову з найцікавіших моментів першого випуску.

Дві наречені

Мабуть, доки учасниці планують свої образи, сценаристи плачуть від сміху. А чому б і ні? Дві дівчини у весільних сукнях справили неабиякий фурор. Якщо Галина – така собі скромна і невпевнена диснеївська принцеса, то Римма – смілива та пихата царівна, яка в образі нареченої була дуже схожа на Чорну Вдову. Незрозуміло, чому такий принциповий та перебірливий холостяк залишив у проекті обох учасниць.

А чи справді крута училка?

Безумовно, багато коментарів навколо своєї персони назбирала крута вчителька Оля. Її поява була насправді феєричною, як і далекий від стандартів образ. Дивно, але гра в неціловану привабила Рождена… Замість «Я не той, кому варто подарувати свій перший поцілунок», він вирішив залишити її на проекті.

Що вийде з історії сексуального холостяка та нецілованої вчительки, поки що рано загадувати. Але можна стовідсотково сказати, що сценаристи шоу намагатимуться витиснути максимум з такого не зовсім доречного повороту.

Ймовірно, саме її персона сподобається більшій частині глядачів. Адже що може бути краще за невинну дівчину і спокусливого холостяка?

Пані в пеньюарі

Заявку на перемогу подала Оля, – дівчина, яка вискочила з авто майже голою. Однак спокусив холостяка не стільки пеньюар, як гра учасниці на гітарі. Чи буде доречно панночці, яка приїхала на перше побачення у халатику перемогти у шоу? Ні! Чи можливий такий поворот? Так!

Образ Олі не всім сподобався. Можливо глядач полюблять дівчину, якщо на ній буде більше одягу…

Які яскраві учасниці покинули шоу?

Псевдо-Сніжана

Чи то сценаристи обирають учасниць керуючись одними і тими самими правилами, чи то всі блондинки такі, але чомусь миловидна Наташа аж надто схожа на Сніжану, яка намагалася завоювати серце Іраклі у 6-му сезоні. Ймовірно ця красуня і не змогла б покорити вибагливого холостяка, але спостерігати за її тупістю було б досить цікаво.

Пташка-Наталі

Шкода, що пташка у золотій клітці Наталі покинула проект. Нишпорити в її минулому житті і перебирати психологічні проблеми жінки було б досить захоплююче.

Розчарування року – Аліса

Мабуть, найнесподіванішим моментом випуску стало прощання з Алісою. Назвати її дурненькою не можна. Єдиний недолік учасниці – самовпевненість, якою вона вирішила взяти холостяка.

Аля Анетті

Дещо здивувало публіку рішення Рождена щодо журналістки Анфіси. Така собі промо-копія Анетті Жернової (фіналістка 6 сезону шоу) могла б неабияк прикрасити проект своєю не завжди доречною і не цілком зрозумілою філософією та показною впертістю. Якщо Анетті насправді була космічною дівчинкою, то Анфіса своїм підкресленим невдоволенням викликала лише обурення холостяка.

Дівчина-Оскар

Також проект покинула дівчина-Оскар – Настя. Прийти на шоу у образі золотої статуетки Оскар – було сміливим рішенням. Проте, коли холостяк накинув на голі плечі дівчини піджак, стало зрозуміло, що така панянка його мало цікавить. Мабуть, Рожден притримується думки, що в дівчині має бути загадка, яку повинні прикривати не лише клаптики червоного банту.

Відтак, Настя-Оскар з гордо піднятою головою покинула проект, навіть не повернувши Холостяку його піджак. А це було зовсім не ввічливо з її сторони, адже сам Анусі взяв піджачок у оператора, який до кінця вечірки добряче змерз, що було видно з тремтячої картинки.

Загалом сезон обіцяє бути насиченим. Окрім красивого та вихованого холостяка нам запропонували десятку різносортних дівчат. Інтриганки, звабниці, скромняги – представлені всі можливі категорії. Відтак, шоу буде гарячим!

Що покажуть у наступному випуску?

З анонсу ми зрозуміли, що дівчат, замість комфортного готелю запхнуть у трейлери. Така подорож для багатьох стане справжнім випробування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему