7 Березня 2018
Новини

Coca-Cola почне випускати алкоголь

Coca-Cola почне випускати алкоголь

Вперше за 125 років свого існування компанія Coca-Cola зібралася випустити алкогольний напій.

Про це пише газета Financial Times.

У Coca-Cola це рішення назвали історичним. Новий продукт орієнтований на зростаючий ринок спиртного в Японії. Компанія планує завоювати частку в сегменті «Тюхай» - коктейлів з фруктовими смаками, що містять близько п'яти відсотків спирту. Традиційно вони готуються з міцних алкогольних напоїв, ароматизаторів, газованої води і користуються великою популярністю у жінок.

Ринок напоїв «Тюхай» з 2013 року демонструє щорічне зростання на 5-25 відсотків. Раніше про те, що Coca-Cola може випустити алкогольну продукцію, заявляв глава японського підрозділу компанії Джордж Гардуно (Jorge Garduño).

Виробники газованих безалкогольних напоїв, в тому числі Coca-Cola, в останні роки зіткнулися зі скороченням продажів по всьому світу через зниження споживання продукції, що містять цукор, відзначає видання.

У січні в Coca-Cola заявили, що за підсумками 2017 року компанія значно знизила вміст цукру в своїх напоях по всьому світу. Йдеться про газованій воді Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes і ще близько 500 напоїв.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему