1 Березня 2018
Новини

Свіжий інста-тренд: брови-риб’ячі хвости

Свіжий інста-тренд: брови-риб’ячі хвости

Інстаграм заполонили зображення намакіяжених красунь із «роздвоєними» брівками у формі русалчиного хвоста.

Якщо ви гадали, що після тих трансформацій, які пережили брови модниць за останні роки, вас уже нічим не здивуєш, то ми збираємося вам заперечити. Новий інстаграмний б’юті-тренд із бровами-риб’ячими хвостиками набирає все більших обертів, залишивши на задвірках популярності уже віджилі своє брови «аля-Брежнев», брови-пір’їни і брови-«косички». Стрічайте новий модний писк – брови-русалчин хвіст.

А почалася ця «броваста істерія» з акаунта @skyeditz. Власник сторінки, якого звуть Стефан, узявши за базу фото дівчини з бровами натуральної форми, провів над ним низку маніпуляцій у «Фотошопі». Згодом на цю оброблену фотографію звернула увагу популярний б’юті-блогер Худа Каттан, на яку підписані 24,5 мільйона юзерів, і вирішила повторити цей образ на собі. Й запустила цим хвилю наслідувань.

Читайте також: Макіяж і косметика, які вийдуть з моди в 2018 році

Причому новий дивний тренд отримує порівну як захоплених, так і негативних відгуків, а дехто з юзерів уже обізвав його «диявольськими бровами» через подібність роздвоєного кінчика брови до рогів бісеняти. Креатив це чи несмак – кожен вирішує для себе сам.

Читайте ще: Секрети макіяжу

Та дівчата по всьому світу продовжують експериментувати над бровами в цьому ключі: хто за допомогою косметики, хто просто у графічних редакторах. Додамо, що, аби бути «в темі», не обов’язково збривати відрізок своїх брів. Можна обмежитися використанням консилера й олівця «вашого» кольору.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему