27 Лютого 2018
Новини

В яких містах найвищі зарплати для іноземців

В яких містах найвищі зарплати для іноземців

Мумбаї став містом з найвищими в світі середньорічними зарплатами для іноземних фахівців. Зарплати в індійському мегаполісі становлять понад 217 тисяч доларів – це в два рази більше, ніж середня по світу платня іноземних фахівців (близько 100 тисяч доларів). Про це свідчать результати опитування, проведеного HSBC Bank International Ltd., повідомляє bloomberg.com.

На другому місці за розміром середньорічної зарплати – американський Сан-Франциско, де іноземні фахівці заробляють близько 207 тисяч доларів. На третьому місці – швейцарський Цюрих із середньою зарплатою трохи менше ніж 207 тисяч.

Також у топ-10 увійшли Шанхай (Китай) – 202 тисячі доларів, Женева (Швейцарія) – майже 185 тисяч, Нью-Йорк (США) – 182 тисячі, Лос-Анджелес (США) – 161 тисяча, Джакарта (Індонезія) – більш як 152 тисячі, Гонконг (Китай) – 148 тисяч і Париж (Франція) – майже 140 тисяч.

Читайте також: Кому в Україні роботодавці готові підвищувати зарплату

Незважаючи на те що в азіатських країнах пропонуються більш високі зарплати, в топ-5 міст з найкращими умовами для роботи не ввійшли ні Мумбаї, ні Шанхай, ні Джакарта. Згідно з результатами опитування, найбільш перспективними з погляду кар’єрного зростання виступають такі міста, як Сан-Франциско, Лондон (26-е місце в рейтингу зарплат), Нью-Йорк, Дублін (37-е місце) і Бірмінгем (50-е місце). При цьому в Дубліні та Бірмінгемі зарплати нижчі, ніж у середньому в світі, – 91,4 і 62 тисячі доларів відповідно.

Читайте ще: Як виживають українці в Америці

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему