26 Лютого 2018
Новини

Влада порадує бідних індіанок безкоштовними грудьми

Влада порадує бідних індіанок безкоштовними грудьми

Індійська влада дозволить бідним жінкам робити пластику грудей за рахунок держави. Про це повідомляє timesofindia.indiatimes.com.

Клініка безкоштовної пластичної хірургії при державному медичному коледжі Стенлі (Government Stanley Medical College) була створена міністерством охорони здоров'я штату Тамілнад. У ній жінки зможуть збільшити або зменшити собі груди, навіть якщо у них немає на це грошей.

«Чому естетична хірургія повинна бути недоступна для бідних? - сказав міністр охорони здоров'я штату доктор Віджая Баскара (Vijaya Baskar). - Якщо ми не посприяємо, жінки будуть звертатися до небезпечних методів або влазити в борги».

Далеко не всі прийшли в захват від такої ініціативи. Деякі експерти в сфері охорони здоров'я вважають, що влада даремно витратять гроші. «Ця затія виглядає популістською. Державні кошти призначені для лікування хвороб, - прокоментував рішення міністерства доктор С. Еланго (S Elango). - Сумно, що замість операцій, які рятують життя, ми зосереджені на красі».

У перший час кошти на операції будуть виділятися з фонду міністерства. Надалі влада планує звернутися за фінансовою підтримкою до державної страхової компанії United India.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему