26 Лютого 2018
Новини

Як зараз виглядають діти Мадонни

Як зараз виглядають діти Мадонни

Мадонна, якій минулого літа виповнилося вже 59 років, продемонструвала своє сімейство на яскравому фото.

Співачка відсвяткувала свій минулий день народження в компанії шістьох дітей і подруг в Італії. Як подарунок для шанувальників королева поп-музики опублікувала знімок, на якому вперше зібрані всі її діти. Мадонна удочерила Стеллу і Естер з Малаві шість місяців тому. Мати дівчаток померла незабаром після їх народження, а батько не міг про них піклуватися. Девіда співачка усиновила в Малаві в 2006 році, а ще через три роки – Мерсі.

Першу дочку Лурдес Мадонна народила в 1996 році, коли їй було 38, від кубинського спортсмена Карлоса Леона, він був її бойфрендом. Лурдес Леон уже повнолітня. Вона і мама, як і раніше, практикують вчення каббали і також є партнерами по спільному бізнесу – займаються випуском власної лінії одягу.

Читайте також: Зіркові діти Джолі та Піта не ходять до школи

У 1998 році співачка познайомилася на званому прийомі у Стінга з британцем, талановитим і відомим режисером Гаєм Річі. Саме він сильно вплинув на особисте життя Мадонни і її майбутніх дітей, ставши її законним другим і останнім чоловіком. Переїхавши до чоловіка, вона із задоволенням вела домашній побут, знайомилася з новою країною, її традиціями. У 2000 році з’явився на світ малюк Рокко. Він активно захоплюється брейк-дансом і навіть встиг виступити як танцюрист на концерті мами Мадонни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему