26 Лютого 2018
Новини

Samsung представила нові смартфони Galaxy S9 і S9+

Samsung представила нові смартфони Galaxy S9 і S9+

Південнокорейська компанія Samsung представила нові смартфони Galaxy S9 і Galaxy S9 +. Презентація пройшла в Барселоні на Міжнародному мобільному конгресі – пише ria.ru.

Дизайн гаджетів відрізняється від попереднього покоління флагманів лише тим, що елементи задньої панелі розташовані вертикально. Сканер відбитків пальців розміщений під модулем камери, що вирішує проблему забруднення об’єктива.

Діагональ «нескінченного» дисплея S9 і S9+ становить 5,8 і 6,2 дюйма відповідно, максимальна роздільна здатність – Quad HD+ (1440 х 2880 пікселів). Обсяг ОЗУ варіюється від 4 до 6 гігабайтів. Обидві версії флагмана отримали 64 гігабайти внутрішньої пам’яті і слот для карт microSD.

Молодша модель оснащена сенсором на 12 мегапікселів, при цьому старша одержала подвійну камеру з ідентичним дозволом і діафрагмовими значеннями від f/ 1.5 до f/2.4. Крім того, користувачі зможуть створювати персоналізовані селфімоджі.

Читайте також: Розкрито головний секрет Samsung Galaxy S9

Новинки підтримують три способи біометричної аутентифікації – за райдужкою ока, відбитком пальця або за допомогою функції розпізнавання обличчя. На Galaxy S9 і S9+ також стала доступна функція Dedicated Fingerprint, що дозволяє використовувати один відбиток пальця для розблокування смартфона, а інший – для доступу до захищеної папки.

У смартфонах уперше представлено додаток Smart Things, що дозволяє за допомогою гаджета управляти «підключеною» побутовою технікою і пристроями розумного будинку.

Нагадуємо, Назвали кращі смартфони 2017 року

«Серцем» нових моделей стали чипи Qualcomm Snapdragon 845 (у Північній Америці, Японії та Китаї) і Samsung Exynos (у Європі).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему