22 Лютого 2018
Новини

Кейт Міддлтон показала загадковий малюнок на тілі

Кейт Міддлтон показала загадковий малюнок на тілі

Кейт Міддлтон, дружина британського принца Вільяма, під час спільного із чоловіком візиту в Сандерленд нанесла на руку малюнок хною мехенді, повідомляє mirror.co.uk.

Мехенді герцогині Кембриджській зробила 18-річна художниця Шаджіда Бегум (Shajida Begum) під час зустрічі Кейт з відвідувачками нового культурного центру в Сандерленді. Малюнок на тильній стороні кисті був абстрактним квітковим орнаментом, оскільки зображення людей і тварин в ісламі забороняється.

Малюнок хною мехенді – традиційне «тимчасове татуювання», поширене у жінок Близького Сходу. Наноситься тонким пензлем або паличкою з пастою із хни на руки, обличчя та інші частини тіла. Повністю змивається за 1 – 2 тижні.

У лютому 2018 року Кейт Міддлтон одягла на прийом у Букінгемському палаці плаття Erdem з рюшами – повідомляє metronews.ru.

Прийом, влаштований з ініціативи Кейт і дружини принца Едварда графині Софі в Букінгемському палаці для діячів моди і журналістів, був присвячений відкриттю виставки Commonwealth Fashion Exchange.

Читайте також: Кейт Міддлтон вразила гігантськими смарагдами

На зустріч із модним редактором Анною Вінтур, супермоделлю Наомі Кемпбелл, дизайнером Стеллою Маккартні й іншими відомими людьми з fashion-світу герцогиня Кембриджська одягла сукню середньої довжини з рюшами і з принтом у вигляді трояндочок від дизайнера турецького походження Ердема Мораліоглу (бренд Erdem). Експерти моди назвали її вбрання «бабусиним халатом».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему