22 Лютого 2018
Новини

Чи подорожчає проїзд у луцьких маршрутках

Чи подорожчає проїзд у луцьких маршрутках

Питання про якість надання послуг луцькими перевізниками та доцільність підняття тарифів розглянули під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Зокрема,  під  час обговорення цього питання представники перевізників зазначили, що їхня діяльність є збитковою, і просили у міської влади збільшити вартість проїзду в маршрутних таксі. Зокрема, це  директори ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД Юрій Девіцький та директор ПрАТ «Луцьке АТП 10701» Сергій Дьомін.

Натомість перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що міська влада розуміє прохання перевізників. Адже пальне й справді значно зросло у вартості і є всі підстави для перегляду тарифів. Однак він наголосив, що ніхто не прийматиме таке рішення просто так. Недопад зазначив, що нині департамент економічної політики та управління транспорту та зв’язку міської ради вивчають надані перевізниками документи, розрахунки та дообстежують маршрути. Інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Крім того, посадовець нагадав перевізникам, що є відповідна процедура, яка передбачає громадське обговорення підняття тарифів.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що необхідно враховувати й скарги лучан на якість надання перевізниками транспортних послуг. 

Читайте також: За відсутність комфорту в маршрутках шратфуватимуть перевізників

За його словами, городяни постійно нарікають на відсутність автобусів, недотримання графіків тощо. Частина скарг, під час вивчення ситуації, не підтверджується, але більшість з них — обґрунтовані. А тому необхідно, щоб перевізники також покращили свою роботу, а не лише просили підвищення тарифів.

Григорій Пустовіт зазначив, що міська влада вивчає питання підвищення тарифів на проїзд у маршрутних таксі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали