21 Лютого 2018
Новини

Зв’язок майбутнього наближається до України

Зв’язок майбутнього наближається до України

Поки світ запроваджує 5G, в Україні готуються до зв’язку четвертого покоління. 4G- і 5G-зв’язок – це нове покоління мобільного (радіозв’язку) та бездротових систем.

5G-зв’язок:

Згідно з дослідженнями, 5G-зв’язок покриє нашу планету до 2025 року. На сьогодні його запровадження анонсувало лише декілька країн.

Корея

Південна Корея анонсувала 5G до «Олімпійських ігор-2018».

США, Франція та Сан-Марино

5G-зв’язок з’явиться у цих країнах уже на прикинці 2018 року.

У 2019-му зв’язок п’ятого покоління запустять у Японії, Китаї, Великій Британії, Бразилії та Балканських країнах.

4G-зв’язок:

Майже 80 країн світу сьогодні користуються «зв’язком майбутнього», якого в Україні чекають лише наприкінці цього року, і то у великих містах.

Серед цих держав наші сусіди – Литва, Латвія, Угорщина, Естонія, Чехія, Словенія, Грузія, Словаччина, Болгарія, Румунія, Сербія, Польща, Росія, а також небагаті країни світу – Таїланд, Кувейт, Індія, Катар, Тайвань, Бахрейн, Бруней, Камбоджа, Йорданія, Гватемала, Пакистан, Шрі-Ланка.

Нагадуємо, Найбільші українські оператори мобільного зв’язку отримали частоти для запровадження швидкісного зв’язку 4G

4G-зв’язок найкраще розвинений у Південній Кореї, Японії, США, Норвегії, Нідерландах, Литві, Швеції та Угорщині. У цих країнах зв’язок 4-го покоління можна спіймати навіть у метро.

В Україні запуск мережі 4G заплановано на квітень-травень 2018 року, спочатку у великих містах, згодом в усіх обласних центрах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали