21 Лютого 2018
Новини

На Волині домушнику-рецидивісту дали три роки

На Волині домушнику-рецидивісту дали три роки

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 28-річного жителя міста Нововолинськ, котрий вчинив 10 крадіжок. Про це пише прес-служба обласної прокуратури.

Молодик, який уже неодноразово опинявся на лаві підсудних за вчинення майнових злочинів, вийшовши з тюрми, життя з чистого аркуша як законослухняний громадянин не почав, а знову пішов «на справу».

Читайте також: Піймали серійного злодія, який «чистив» дачі і викрадав кролів

Як ідеться в повідомленні, в період з лютого по червень минулого року цей чоловік, проникаючи у помешкання, гаражі, на склади, у торгові приміщення, викрадав матеріальні та грошові цінності. Або й просто цупив речі із салонів авто і під’їздів. Загальна шкода, якої підсудний завдав нововолинцям, була оцінена в 177 тисяч гривень.

До того ж, перебуваючи під наглядом після залишення місць позбавлення волі, громадянин, не повідомляючи співробітників поліції, що здійснюють нагляд, самовільно покинув місце проживання.

Днями Нововолинський міський суд визнав злодія-рецидивіста винним у правопорушеннях, передбачених чч. 2, 3 ст. 185, ст. 395 Кримінального кодексу України (крадіжки, зокрема з проникненням у приміщення, що завдали значної матеріальної шкоди потерпілій стороні, та порушення правил адміннагляду). Узявши до уваги, що злочинець щиро каявся у вчиненому, суддя присудив йому 3 роки 2 місяці тюремного ув’язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему