21 Лютого 2018
Новини

Проїхав півсвіту заради пива

Проїхав півсвіту заради пива

Житель британського міста Плімут Бен Кумбс (Ben Coombs) проїхав близько 37 тисяч кілометрів, щоб випити пива в найпівнічнішому і найпівденнішому пабах світу. Його історію розповіло bbc.com.

Кумбс зізнався, що ідея про подорож прийшла до нього за кухлем улюбленого напою. Його експедиція під назвою «Від пабу до пабу» (Pub2Pub) почалася на острові Шпіцберген в Арктиці та завершилася на Вогненній землі в Південній Америці. Весь шлях британець подолав на автомобілі TVR Chimaera.

Найпівнічнішим пабом у його маршруті став заклад у селищі Піраміда на острові Шпіцберген. Кумбс зазначив, що там постійно перебувають усього чотири людини. Всі вони живуть у старому готелі, де і розташований єдиний у місті бар.

Під час пошуків найпівденнішого пабу англієць дізнався, що бари є і в Антарктиді. Але там вони або працюють нелегально, або є частиною закритих поселень. Тому найпівденнішою точкою подорожі став паб у чилійському місті Пуерто-Вільямс, яке розташоване на архіпелазі Вогняна Земля.

Читайте також: 15 причин пити пиво щодня

Щоб туди дістатися, Кумбс поїхав через Європу в британський Саутгемптон. Звідти його автомобіль відправили в Нью-Йорк. Після цього мандрівник доїхав до Каліфорнії, перетнув Мексику і подолав Латинську Америку.

Найпівденніший паб британцеві не сподобався. За його словами, все меню в ньому складалося з лагера і дешевого пива, а меблі були пластиковими. «Хоч це і не найцікавіше місце, до якого варто було їхати 37 тисяч кілометрів, але це неважливо. Важлива подорож, а не пункт призначення», – зазначив мандрівник.

Нагадуємо, Актор Дженсен Еклз запрошує всіх на пиво

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали