20 Лютого 2018
Новини

Вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні

Вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні

Сьогодні у Луцьку та по всій країні відбулися скорботні заходи щодо вшанування Героїв Небесної сотні. Більш як сотня людей, серед яких жінки й чоловіки, причому не лише українці, віддали своє життя під час протистояння з режимом.

Зима-2014 років стала найкривавішою в історії незалежної України, але завдяки цим жертвам та самопожертві українцям вдалося перемогти «клан Януковича».

У Луцьку із цієї нагоди також відбулися пам’ятні заходи з участю представників влади, громадськості, молоді. Зокрема, на меморіальному комплексі «Вічна Слава» біля пам’ятного знака Волинським Героям Небесної сотні священнослужителі УПЦ КП на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом відслужили панахиду за загиблими на Майдані. Потому відбулася громадська хода до Театрального майдану, де до пам’ятного фотостенду поклали квіти та вшанували волинян які загинули під час кривавих подій.

Нагадуємо, День Героїв Небесної Сотні: пам’ятаємо, шануємо

А у Палаці культури відбулася година пам’яті «Герої не вмирають!». Перед присутніми виступили ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної сотні, вихованці та викладачі музичних шкіл міста тощо. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему