20 Лютого 2018
Новини

Кинула чоловіка через відмову купити шаурму

Кинула чоловіка через відмову купити шаурму

Єгиптянка вирішила розлучитися із чоловіком після того, як чоловік відмовився купити їй шаурму. Про інцидент повідомило видання khaleejtimes.com.

«Згідно з традиціями, нас познайомили батьки. Я вперше побачила його всього за кілька місяців до весілля і не помітила, який він скупий», – розповіла жінка. За її словами, в перший же тиждень після шлюбу чоловік заявив їй, що ненавидить куди-небудь ходити, адже це «марна трата грошей».

Однак через 40 днів після весілля жінка все ж вмовила чоловіка вперше піти погуляти. Під час прогулянки вона попросила його купити шаурму, але той відмовився, пославшись на те, що вже придбав їй сік. Чоловік звинуватив її в меркантильності та влаштував скандал. Після цього жінка остаточно вирішила повернутися до батьків і того ж дня подала заяву на розлучення. У найближчі кілька тижнів її розгляне суд.

У 2013 році Єгипет був визнаний арабською державою, де до жінок ставляться найгірше. У країні дуже високий рівень насильства щодо жінок, поширене насильницьке жіноче обрізання, також жінки погано представлені у владі.

Нагадуємо, В Єгипті зустрілися найвищий чоловік і найменша жінка в світі

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему