16 Лютого 2018
Новини

Відома комедіантка таємно вискочила заміж

Відома комедіантка таємно вискочила заміж

Зірка комедійних фільмів «Дівчина без комплексів» та «Красуня на всю голову» таємно вийшла заміж.

Роман 36-річної Емі Шумер і 37-річного шеф-кухаря Кріса Фішера тривав три місяці. Цього парі вистачило, щоб зрозуміти, що вони хочуть прожити одне з одним все життя.

Таємне весілля відбулася 13 лютого. Церемонія пройшла в Малібу, де наречений і наречена орендували будинок, щоб відсвяткувати торжество. Клятвами закохані обмінювалися в присутності 80 гостей, причому тих повідомили завчасно, що фотографувати молодят заборонено. Серед запрошених були помічені і голлівудські зірки – Дженніфер Лоуренс, Дженніфер Еністон, Джейк Джилленхол і інші знаменитості.

Зокрема, Дженніфер Лоуренс розповіла журналістам: «Все було красиво. А я ридала, бо клятви нареченого довели мене до сліз. Двоє людей дійсно люблять одне одного. Я дуже щаслива за них».

До речі, розуміючи, що з’являться плітки про вагітність, Емі відразу повідомила, що не чекає на дитину. Окрім того, комедіантка звернулася до своїх фанатів у соцмережі з проханням замість весільних подарунків подумати про те, щоб пожертвувати кошти на користь соціальної організації, що бореться за безпечне суспільство і зниження кількості злочинів, пов’язаних із вогнепальною зброєю.

Читайте також: Вийшов новий трейлер комедії «Красуня на всю голову» (відео)

Через кілька днів Емі сама розмістила знімки з весілля у Instagram, чим неабияк здивувала шанувальників.

Нагадаємо, вперше про відносини Емі та Кріса стало відомо в листопаді 2017-го. Їх сфотографували на побаченні в Нью-Йорку. Однак коли саме вони познайомилися – невідомо.

Кріс Фішер народився і виріс на фермі на острові Мартас-Він’ярд, що на південному сході штату Массачусетс. Він шеф-кухар, автор кулінарної книги, що стала бестселером. Також Кріс власник ресторану Beach Plum у Нью-Йорку, в який полюбляли заходити Барак і Мішель Обами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали