16 Лютого 2018
Новини

Українська співачка вийшла заміж за підстаркуватого бізнесмена

Українська співачка вийшла заміж за підстаркуватого бізнесмена

Популярна українська співачка Юлія Думанська вийшла заміж у День святого Валентина.

Фото із цієї радісної події з’явилися в Instagram Юлії та її подруги Наталії Шлапак, повідомляє видання «Високий замок». Де саме відбулось весілля бізнесмена та співачки, не відомо.

Обранцем 26-річної виконавиці став відомий львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. Григорій Петрович – депутат, український підприємець, меценат, громадський діяч, із лютого 2010-го і донині – директор ТзОВ «Львівська тютюнова фабрика». Також новоспечений наречений вважається одним з найбагатших бізнесменів Львова, йому належить кілька львівських готелів і ресторанів, зокрема «Гранд Готель» та «Королівська пивоварня». 1 лютого Григорію Козловському виповнилося 47 років.

Читайте також: У кліпі Лободи «Парень» знявся молодий Бред Пітт (відео)

Наскільки можна судити з відкритих джерел, для Григорія Козловського це вже другий шлюб, у нього вже є троє дітей, а його 23-річний син Святослав виступає за винниківський ФК «Рух».

Юлії Думанській 26 років. Вона народилася і навчалася у Львові. Закінчила географічний факультет ЛНУ імені Івана Франка. Під час навчання у виші співала 5 років у складі львівської групи «Гламур», проте покинула колектив через безперспективність. 2013 року розпочала сольну кар’єру та співпрацю з продюсером Віталієм Козловським. Вони записали дуетну пісню «Тайна», а також зняли однойменний кліп режисерки Каті Царик. У 2015 році вже без її першого продюсера були записані пісня «Пробач» та відеокліп. 1 червня 2017 року презентувала нову пісню «Закохана» на слова Потапа.

Нагадаємо, Настя Каменських у амплуа фатальної секс-діви (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали