14 Лютого 2018
Новини

Сотні тисяч британців прокинулися мільйонерами

Сотні тисяч британців прокинулися мільйонерами

Близько півмільйона жителів Лондона виявилися власниками квартир і особняків вартістю понад мільйон фунтів стерлінгів. Про це свідчить zoopla.co.uk.

В цілому кількість об’єктів нерухомості вартістю понад мільйон фунтів збільшилася по всій країні – налічується понад 768 тисяч таких квартир і особняків.

Однак найбільше власників дорогих маєтків і апартаментів нарахували в Лондоні – понад 430 тисяч, що становить 12,8 відсотка загального обсягу житла в британській столиці. З серпня 2016 року кількість такої нерухомості зросла на 23 відсотки.

Найдорожчим районом міста став Вестмінстер – половина його жителів виявилися власниками нерухомості, що оцінюється вище ніж у мільйон фунтів. Також до п’ятірки найдорожчих районів Лондона ввійшли Кенсінгтон і Челсі, Камден, Вандсворта і Хаммерсміті і Фулхем.

У січні компанія JLL поставила Лондон на перше місце в списку міст світу за обсягом інвестиційних угод, британська столиця обігнала за цим показником Лос-Анджелес і Нью-Йорк. За даними компанії, в 2017 році обсяг таких угод виріс на 35 відсотків у порівнянні з 2016-м і досяг 33 мільярдів доларів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему