14 Лютого 2018
Новини

Луцьктепло відключать від електроенергії та газу

Луцьктепло відключать від електроенергії та газу

ДКП «Луцьктепло» можуть відрізати від газу і світла через борги держави за пільги та субсидії. Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді 13 лютого.

Більше 100 мільйонів гривень держава боргує за субсидії та вдається до штрафів комунальних підприємств.

Керівник ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна зазначила, що підприємство попередили про відключення від газу та електропостачання. Станом на перше січня «Луцьктеплу» заборгували 108 мільйонів гривень.

«На підприємство надійшло попередження про відключення від електроенергії на 19 лютого, також маємо попередження про зупинку газопостачання. Станом на 1 січня борг держави 108 мільйонів гривень. Цифра катастрофічна, ще на 42 мільйони боргу зросте за січень. Ми ледве закриваємо першочергові платежі. Нещодавно на нас наклали 122 тисячі гривень штрафу за затримку сплати податків на 3 дні», - доповіла Валентин Малютіна.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт цю ситуацію назвав критичною,  адже держава затримує виплати за субсидії, а натомість вимагає чіткого дотримання зобов’язань від комунальних підприємств.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему