13 Лютого 2018
Новини

Орландо Блум та Кеті Перрі знову разом?

Орландо Блум та Кеті Перрі знову разом?

Чутки про відновлення роману між Кеті Перрі та Орландо Блумом знову з'являються в ЗМІ.

Втім, і сама пара, здається, до кінця так і не розставила всі крапки над «i» у своїх відносинах. Після розставання 34-річну співачку і 41-річного актора не раз бачили разом, та й сама Перрі досить неоднозначно висловлювалася щодо відновлення роману з колишнім коханим. А нещодавно інсайдер повідомив, що стосунки пари вийшли на новий рівень.

За словами наближеної до пари людини, Кеті так і не змогла забути про Орландо. Співачка дбає про нього і хоче, щоб на цей раз у них все вийшло.

До слова, про возз'єднання пари заговорили після того, як і Кеті, і Орландо в січні стали публікувати в своїх соціальних мережах фотографії з Мальдівських островів. Причому, судячи з позначки, за дивним збігом обставин, відпочивали вони в одному готелі.

Нагадаємо, Блум зустрічався з американською актрисою Кейт Босуорт. Також красунчику приписували романи з такими знаменитостями як Ума Турман, Кірстен Данст, Сієнна Міллер, Джесіка Біл, Пенелопа Крус, Наомі Харріс. Крім того, ходили чутки про інтрижку з Дженніфер Еністон, після того, як їх бачили разом на відпочинку в Мехіко.

У липні 2010 року одружився з австралійською моделлю Міранді Керр. 6 січня 2011 року у пари народився син Флінн. А у 2013 році подружжя повідомило про розставання.

Кеті Перрі зустрічалася з вокалістом американської групи Gym Class Heroes Тревіс МакКойем, була одружена з британським коміком Расселом Брендом та будувала стосунки з музикантом Джоном Майєром.

Блум та Перрі  зустрічалися майже рік. Як заявляла співачка, причиною розриву стало те, що напередодні церемонії нагородження «Оскара» у 2017 році актор захопився іншою дівчиною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали