12 Лютого 2018
Новини

Відомий італійський бренд відкриє магазин власних підробок

Відомий італійський бренд відкриє магазин власних підробок

Засновник італійської компанії-виробника модного одягу, взуття та аксесуарів Diesel Ренцо Россо відкриє магазин з продажу підробок своєї продукції, повідомляє dazeddigital.com.

Підробки під брендом Deisel продаються офіційно. За словами підприємця, ця ініціатива покликана допомогти людям «розслабитися в тому, що стосується модних умовностей». «Фейки завжди робили аутсайдери, - сказав Ренцо Россо. - Але я поважаю людей, які визнають власну недосконалість, і тим більше тих, хто не соромиться носити те, що їм хочеться».

Продаж підроблених речей з лейблом Deisel почнеться 13 лютого, але вони вже рекламуються в Instagram.

У лютому 2018 року генеральний адвокат Європейського суду юстиції в Люксембурзі Масьеж Спунар заявив, що французький дизайнер взуття Крістіан Лубутен не має ексклюзивного права на яскраво-червону підошву, яку він зробив відмітною ознакою своєї продукції. Лубутен в 2012 році подав позов до Гаазького окружний суд проти взуттєвої марки Van Haren, яка використала червоні підошви. Суд став на бік дизайнера, тимчасово заборонивши компанії продавати таке взуття. У 2014-му Van Haren подала скаргу в апеляційну інстанцію, яка звернулася за консультацією до Європейського суду юстиції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему