12 Лютого 2018
Новини

Головні героїні серіалу «Секс у великому місті» знову поскандалили

Головні героїні серіалу «Секс у великому місті» знову поскандалили

Замість подяки Кім Кеттролл публічно принизила екс-колегу по культовому серіалу.

Днями в сім'ї 61-річної актриси Кім Кеттролл трапилася трагедія: пішов з життя її молодший брат. Чоловік спочатку пропав, а потім був знайдений мертвим. У цей непростий час зірку серіалу «Секс у великому місті» підтримують не тільки прихильники – свої співчуття принесла і Сара Джесіка Паркер.

«Дорога Кім, я посилаю тобі і твоїм близьким мої щирі співчуття у зв'язку з кончиною твого дорогого брата, нехай спочиває з миром», – написала Сара Джессіка Паркер в соцмережі.

Натомість Кім Кеттролл  відповіла: «Я не потребую твоєї любові або підтримки в цей трагічний час. Моя мама сьогодні запитала: «Коли ця лицемірка залишить тебе в спокої?» Якщо я недостатньо зрозуміло висловлююсь, повторю: ти – не моя сім'я. Ти мені не друг. Тому припини піаритися на історії з моїм братом і намагатися здатися гарною».

Шанувальники актрис давно знають про ворожнечу Кім і Сари Джесіки. Це тільки на екрані дві красуні грають подруг, в житті ж зірки – закляті вороги. Але такої реакції на співчуття, від Кеттролл ніхто не очікував. Сама Паркер не відреагувала на випад екс-колеги.

Нагадаємо, перші чутки про конфлікт між екс-колегами виник тоді, коли Кім відмовилася зніматися у фільмі «Секс у великому місті 3». Тоді проти подруги виступила сама Сара Джессіка, яка засуджувала таке рішення екранної подруги. Після чого Кім заявила, що в її відмові винні члени команди, в тому числі Сара Джессіка Паркер, якій «слід бути добрішою».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему