12 Лютого 2018
Новини

За інтимні стосунки до шлюбу саджатимуть за ґрати

За інтимні стосунки до шлюбу саджатимуть за ґрати

Політичні партії Індонезії розглядають нове зведення кримінальних покарань, що передбачає відповідальність за секс до шлюбу й одностатеві зв’язки. Про це повідомляє coconuts.co.

У нового закону в країні багато противників, зокрема і гетеросексуальних пар, які хочуть інтимної близькості, не вступаючи в шлюб. За секс до шлюбу і зраду чоловікові передбачається ввести тюремне ув’язнення терміном до п’яти років. Але найбільше побоюються нечисленні представники ЛГБТ-спільноти.

У той же час значне число політиків вважає, що новий закон на майбутніх виборах дозволить залучити на їхній бік голоси ортодоксальних мусульман. Зокрема, міністерство охорони здоров’я пообіцяло випустити спеціальний документ, який визнає гомосексуалізм психічним розладом. Раніше на вимогу уряду Google був змушений видалити розроблений для індонезійських геїв сервіс онлайн-знайомств.

Згідно із соцопитуванням, проведеним у 2013 році, 72 відсотки мусульманської громади країни виступають за заміну світських законів ісламським правом.

Сучасна чисельність населення Індонезії оцінюється в 266 мільйонів осіб (четверте місце в світі). Близько 88 відсотків сповідують іслам. Проте Індонезія вважається світською державою.

На початку лютого стало відомо, що в Китаї була заснована «школа моралі» для майбутніх дружин. Дівчат учили покірно переносити образи і побої від чоловіка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему