12 Лютого 2018
Новини

12 лютого: кого привітати з днем ангела

12 лютого: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Василь, Григорій та Іван.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ВАСИЛЬ

Ім’я походить від давньогрецького слова, яке означає "царський, царствений".

Василь у дитинстві дуже любить гратися зі звірятами й пташками, ніколи не скривдить беззахисну істоту. Вася - мазунчик бабусь і дідусів. Йому постійно необхідно перебувати в товаристві однолітків. Спілкування із друзями у Василя на першому місці. Він може вступити в конфлікт із дружиною, щоб не допустити обмеження інтересів товариша. Йому подобається його робота, але він не буде прагнути до першості у своїй справі, щоб не зачепити честолюбні помисли своїх друзів. Одна з небагатьох негативних якостей Василя - це пристрасть до спиртного.

ГРИГОРІЙ

Ім’я Григорій грецького походження. У перекладі слово «грігорео» означає «пильнувати, не спати», також його перекладають як прикметник «чуйний», «хто не спить». Григорій – одне з небагатьох імен, що з’явилися в епоху становлення християнства; ім’я метафорично зіставлялося з особистими якостями ідеального християнина.

У дитинстві Григорій живий і непосидючий хлопчик. Він дуже старається бути хорошим, битися не любить, але за себе обов’язково постоїть. Подорослішавши, намагається бути рівним з оточуючими, ввічливий з усіма. Григорій дуже чутливий, навіть різке слово або недоброзичливість співрозмовника можуть його образити. Він завжди думає про те, щоб не скривдити нікого навіть словом. Гриша приділяє багато уваги своєму одягу і зовнішньому вигляду. Він залежний від думки оточення, йому хочеться подобатися всім. Здібності Григорія можуть проявитися в галузі техніки – йому подобаються прикладні науки. Він дуже любить читати і розвинений усебічно. Завдяки цим знанням може бути фахівцем у будь-якій професії. Але Грицько не кар’єрист, і йому не вистачає трішки честолюбства, щоб бути успішним по-справжньому. Григорій вірний тій жінці, яку вибере собі супутницею життя. До неї у нього не буде особливих вимог. Він цінує домашній затишок і любить смачно та різноманітно поїсти.

ІВАН

Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає «Яхве (Бог) змилостивився, помилував».

Хлопчики з таким поширеним ім’ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

В Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, вони багато за що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани трапляються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті всьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але бувають і скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх байдужими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали