8 Лютого 2018
Новини

Джим Керрі через Росію видалив аккаунт в Facebook

Джим Керрі через Росію видалив аккаунт в Facebook

Американський актор Джим Керрі вирішив видалити свою сторінку на Facebook через «російське втручання» у вибори президента США в 2016 році. Про це він сам повідомив на своїй сторінці в інший соцмережі - Twitter.

 «Я зливаю свої акції Facebook і видаляю свій аккаунт, тому що Facebook отримав прибуток від російського втручання в наші вибори і вони до сих пір недостатньо роблять для того, щоб це зупинити», - йдеться в повідомленні, опублікованому Керрі у вівторок, 6 лютого.

Він також закликав інших інвесторів, які дбають про майбутнє США, «зробити те ж саме». Скільки саме акцій Facebook йому належить і яка їхня загальна вартість, актор не уточнив.

Повідомлення Керрі супроводжується картинкою із зображенням засновника Facebook Цукерберга та написом «Fakebook» - від слова fake -  «фальшивий» і хештегом unfriendfacebook  -«розфрендити Facebook».

Аналогічний текст був також опублікований на сторінці Керрі в Facebook. Вже у вівторок ввечері сторінка, у якій на той момент було понад 5,1 млн передплатників, стала недоступна.

Нагадаємо,  а даний час в конгресі США йдуть незалежні розслідування з приводу «російського втручання» у вибори президента США, на яких переміг Дональд Трамп.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему