8 Лютого 2018
Новини

Хто вона, єдина жінка яка не дивилася трилогію «50 відтінків сірого»?

Хто вона, єдина жінка яка не дивилася трилогію «50 відтінків сірого»?

Нещодавно, Джеймі Дорнан, головний герой еротичного фільму «50 відтінків сірого» в прямому ефірі програми Lorraine ITV зізнався, як його дружина реагує на еротичні сцени з Дакотою Джонсон.

Він відверто розповів про те, що його дружина Амелія Уорнер принципово відмовляється дивитися трилогію з ним в головній ролі. «Вона не бачила жодного з цих фільмів. Не хочу купувати їй квиток, щоб вона... Ну, ви розумієте», – поділився артист.

Варто зауважити, як зізнався Дорнан, у фільмі «50 відтінків сводоби» акцент з секс-сцен буде зміщений на трохи інший жанр. «Завжди є люди, яким хочеться бачити секс і в цьому фільмі його достатньо. Але ще є складова трилера, будуть по-справжньому захоплюючі погоні на машинах. А ще декого викрадають... У третьому фільмі відбувається багато всього цікавого», – висловився Джеймі.

Нагадаємо, у 2003-2005 роках Дорнан зустрічався з актрисою Кірою Найтлі. 27 квітня 2013 року Дорнан одружився на англійській актрисі, співачці і композиторі Амелії Уорнер. Жінка була одружена з липня по листопад 2001 року з ірландським актором Коліном Фареллом У Джеймі та Амелії є дві дочки: Далси, яка народилася у листопаді 2013 та Елва, яка з’явилася на світ у лютому 2016-го.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему