7 Лютого 2018
Новини

7 лютого: кого привітати з днем ангела

7 лютого: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Олександр і Віталій, а також Григорій.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ВІТАЛІЙ

Ім’я Віталій має латинське походження, з’явилося від Vitalis, яке дослівно перекладається «той, що належить до життя», «життєвий». Даному слову також приписуються значення «дає життя», «животворящий» і «життєздатний», тобто «Живий, (довго) живе». Віталій володіє сильним характером, який надає йому лідерські якості. Він активний, енергійний, динамічний, мужній. Здавалося б, з такими якостями цьому чоловікові важко бути гнучким в спілкуванні. Тим не менше, він здатний м’яко, але твердо утверджувати свої права і ідеї, іноді – з відтінком хитрості і опортунізму. У нього багато планів і багато великих ідей, хоча він повинен навчитися застосовувати їх на практиці. Власник цього імені трохи нервовий, так як йому потрібен вихід для своєї надлишкової енергії, в іншому випадку він може відчувати емоційний зрив або ж страждання. Якщо інтенсивність життя в даний час більша, ніж він може впоратися, Віталій буде мати тенденцію залишатися в ролі спостерігача, ніж в ролі справжнього учасника.

Проблеми і труднощі змушують його переглядати свій спосіб життя, знаходити нові шляхи і можливості. Віталій має глибоке почуття справедливості і може бурхливо реагувати на прояв будь-якої неправди, він може стати учасником різних груп, утворень, організацій, що мають щось спільне з його особистими поглядами на соціальні або політичні теми. З Віталієм досить легко знайти спільну мову, але він надає перевагу спілкуванню в площині логіки і раціоналізму, розмови на абстрактні та філософські теми він не вітає. У дитинстві Віталій активний хлопчик, завжди знаходить для себе цікаве заняття. Працьовитий і дуже прив’язаний до своєї сім’ї, тому готовий робити великі поступки, щоб зберегти гармонійні стосунки зі своїми близькими. Віталій прагне до миру, хоча сам він іноді оголошує війну. У володаря цього імені гостре почуття естетики, яке може пробудити у нього інтерес до мистецтва.

У сердечних справах Віталію доводиться важко, він постійно в пошуку досконалості. Як правило, він швидко втомлюється від відносин, прагне продовжувати свої пошуки тієї рідкісної перлини. З таким великим спектром можливостей Віталію відкрито багато дверей.

Може досягнути вершин у багатьох сферах мистецтва, естетики, харчування (шеф-кухар, дизайнер зачісок, поет, письменник, гід), або ж професій, що вимагають точності і ретельності (спортсмен, інженер, технічний працівник, вчений).

ОЛЕКСАНДР

Ім’я походить від грецьких слів «алекс» – захисник і «андрос» – чоловік.

У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися та займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найбільш здібних працівників, довіряючи їм найскладніші справи. Мають репутацію справедливих людей.

ГРИГОРІЙ

Ім’я Григорій грецького походження. У перекладі слово «грігорео» означає «пильнувати, не спати», також його перекладають як прикметник «чуйний», «хто не спить». Григорій – одне з небагатьох імен, що з’явилися в епоху становлення християнства; ім’я метафорично зіставлялося з особистими якостями ідеального християнина.

У дитинстві Григорій живий і непосидючий хлопчик. Він дуже старається бути хорошим, битися не любить, але за себе обов’язково постоїть. Подорослішавши, намагається бути рівним з оточуючими, ввічливий з усіма. Григорій дуже чутливий, навіть різке слово або недоброзичливість співрозмовника можуть його образити. Він завжди думає про те, щоб не скривдити нікого навіть словом. Гриша приділяє багато уваги своєму одягу і зовнішньому вигляду. Він залежний від думки оточення, йому хочеться подобатися всім. Здібності Григорія можуть проявитися в галузі техніки – йому подобаються прикладні науки. Він дуже любить читати і розвинений усебічно. Завдяки цим знанням може бути фахівцем у будь-якій професії. Але Грицько не кар’єрист, і йому не вистачає трішки честолюбства, щоб бути успішним по-справжньому. Григорій вірний тій жінці, яку вибере собі супутницею життя. До неї у нього не буде особливих вимог. Він цінує домашній затишок і любить смачно та різноманітно поїсти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему