6 Лютого 2018
Новини

Сьогодні - міжнародний день бармена!

Сьогодні - міжнародний день бармена!

Святкуємо? Тим більше привід неабиякий!

Міжнародний день бармена

Міжнародний день бармена (International Bartender's Day) – професійне свято, яке відзначається в багатьох країнах 6 лютого. Дата свята вибрана не випадково – 6 лютого відзначається День святого Аманда (St. Amand або Amandus, ок. 584-675), одного з великих християнських апостолів, який вважається покровителем виноробів, пивоварів, торговців, а також рестораторів і барменів (bartenders). Тому День святого Аманда став у багатьох країнах професійним святом барменів і рестораторів. Святий Аманд був відомий своєю діяльністю з євангелізації виноробних регіонів Франції, Німеччини і Фландрії.

День безпеки в Інтернеті

Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді. У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаної мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.

Релігійні свята

Преподобної Ксенії. Блаженної Ксенії Петербурзької. Святителя Герасима Великопермського (Устьвимського). Мученика Йоана Казанського. Мучеників Вавили Сицилійського та учнів його Тимофія й Агапія. Преподобного Македонія, сирійського пустельника. Перенесення мощей Преподобномученика Анастасія Персидського. Літургія святителя Йоана Золотоустого.

Посту немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему