5 Лютого 2018
Новини

Батька і дочку заарештували за інцест, в результаті якого з'явилася дитина

Батька і дочку заарештували за інцест, в результаті якого з'явилася дитина

42-річний Стівен Пладл і його дочка 20-річна Кеті з Найтдейл, Північна Кароліна, стали жити разом в 2016-м ще до того, як Стівен розлучився зі своєю дружиною - рідною матір'ю Кеті.

Стівен віддав молодшу дочку Кеті на виховання до дитячого будинку відразу після її народження, пише nypost.com.

Коли дівчинка досягла повноліття, вона знайшла рідного батька через соціальні мережі.

Вони вперше побачили один одного в 2016-м: Стівен зустрів її на станції і привів в будинок, де жив разом з її матір'ю і ще двома дочками - рідними сестрами Кеті. Незабаром в цій родині почало відбуватися щось дивне, і Стівен переїхав з подружньої спальні в кімнату Кеті.

У березні 2017-го дружина Стівена подала на розлучення, а ще через два місяці вона дізналася про вагітність Кеті. Стівен і Кеті ввели в оману чиновників і одружилися, а в вересні вона народила дитину. Через тиждень після пологів представники органів опіки по округу штату перейнялися ситуацією в родині Пладлів.

Підсумком розслідування, що включало допити сестер Кеті і їх матері, став висновок: Стівен маніпулював свідомістю дочки і примусив її до інтиму.

Примітно, що заарештовані були обидва. Причому Стівен зміг вийти під заставу в $ 1 млн, а ось Кеті залишилася в тюрмі. Обом загрожує до 10 років в'язниці кожному - максимальне покарання за інцест в штаті Вірджинія.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему