5 Лютого 2018
Новини

Подружжя перетворило секс у незвичних місцях в бізнес

Подружжя перетворило секс у незвичних місцях в бізнес

23-річна Кім і 28-річний Пауло з Італії в один момент зрозуміли, що звичайні професії їм нецікаві, і зробили з сексу повноцінну роботу. Пара знімає "домашнє відео" і викладає в Мережу. Тепер це їх головне джерело доходу – пише life.ru.

Незважаючи на те, що вони працювали в одній компанії, вони ніколи не зустрічалися. Кім була перекладачем, Пауло - дизайнером. Одного разу їх спільний друг запропонував їм взяти участь в груповому сексі. Вони вирішили спробувати.

Тоді ж вони зрозуміли, що хотіли б зніматися в порно, але не знали, як це зробити. Одного разу вони просто зняли відео і виклали його в Мережу. Тепер пара отримує величезні гроші за свої ролики. Вони викладають їх на своєму сайті. Користувачі оплачують їх подорожі, купуючи можливість подивитися той чи інший ролик.

Одного разу в Італії їх оштрафували на € 80 за зйомку в недозволеному місці. Те ж саме сталося у Франції. Підписка на їх сторінку платна. Відео коштує від € 4,50  - чим відвертіший ролик, тим він дорожчий. Кім і Пауло називають свої відносини вільними і часто обмінюються партнерами.

Одного разу кращий друг Кім надіслав їй повідомлення зі словами "Ми знаємо!". В той день вони злякалися і просто поїхали на цілий день з міста. Спочатку пара турбувалася про те, що про них подумають рідні та друзі. Але, коли зрозуміли, що робота приносить задоволення, вирішили продовжити

Зараз Кім і Пауло більше не працюють в офісах і повністю присвячують себе створенню роликів. Кім вважає, що подорожі - найкраща частина їх роботи. Завдяки цьому у них з Пауло багато спільних спогадів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему