2 Лютого 2018
Новини

Садівник-серійний убивця ховав жертв у квітниках

Садівник-серійний убивця ховав жертв у квітниках

Канадські поліцейські зізнаються, що ще ніколи в своїй практиці не стикалися з таким. Зараз вони розслідують справу ландшафтного дизайнера – 66-річного Брюса Макартура.

На цей момент виявлено фрагменти тіл як мінімум п’ятьох убитих чоловіків, які були закопані в клумби або квіткові горщики. Саме ці садові ділянки «облаштовував» Макартур, так що правоохоронці не сумніваються: серійний убивця – саме він, пише time.com.

Причому, як зізнаються в поліції, убитих може бути набагато більше – і «навіть немає припущень, наскільки більше», каже один зі слідчих і додає, що «Торонто ніколи не бачило нічого подібного».

Вже встановлено 30 ділянок, де працював «наймиліший» на вигляд садівник, який, як зазначає видання, на своїй сторінці в «Фейсбуці» публікував фотографії кішечок, квітів, дітей, онуків і себе самого в одязі Санта-Клауса.

При цьому наголошується, що троє зі знайдених жертв були, як і сам Макартур, особами нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Правда, двоє інших чоловіків-жертв садівника – гетеросексуали, тож поки робити висновки щодо можливого сексуального підтексту рано.

Але точно відомо, що батько двох синів цікавився чоловіками, і дехто навіть згадав, що під час контактів з ними він поводився досить грубо. Крім того, видання зазначає, що в 2003 році Макартур був засуджений за те, що напав на чоловіка з металевою трубою.

Проте його клієнти і більшість сусідів говорять про садівника як про веселу і добру людину й не можуть повірити в те, що він – серійний убивця.

Зараз у садах, де працював Макартур, розкопують і просівають усю землю, в якій можуть бути останки інших убитих людей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали