31 Січня 2018
Новини

Чотири тонни крадених апельсинів затрамбували в три машини

Чотири тонни крадених апельсинів затрамбували в три машини

Дещо комічний кримінальний інцидент стався в Іспанії. Поліція виявила три легкових автомобілі, під зав’язку напхані помаранчами.

В іспанській Севільї поліцейські арештували групу з п’яти осіб за крадіжку 4,4 тонни апельсинів, які ті примудрилися запхати в три легкових автівки. Перед тим така ж кількість фруктів була вкрадена з корабля в порту сусіднього міста. Пише видання «Дейлі Мейл».

В поле зору місцевих поліціянтів потрапила валка з трьох автомобілів, які слідували одна від одної на близькій відстані і кузови яких просідали підозріло низько відносно поверхні асфальту. Службова машина почала переслідувати підозрілу групу машин. Коли водії транспортних засобів помітили таку увагу з боку поліцейських, то звернули на ґрунтову дорогу. Та стражі правопорядку прослідкували за ними і перепинили для перевірки.

Дві машини виявилися напхом напхані апельсинами, причому підозрювані не змогли пояснити, де набрали стільки цитрусових. Казали, що назбирали їх під дикими деревами для власного споживання. Відповідно, ніяких супровідних документів, необхідних для транспортування такої величезної кількості фруктів, у них не було.

Однією з автівок пересувалася подружня пара з дорослим сином, у другій разом подорожували два брати. І обидві машини були вщерть заповнені апельсинами, як і третя – фургон-«чобіток». Причетність затриманих до крадіжки фруктів з корабля встановлюється.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему