31 Січня 2018
Новини

Продає цноту на аукціоні, щоб купити мамі будинок

Продає цноту на аукціоні, щоб купити мамі будинок

19-річна дівчина з бразильського міста Мінас Жерайс виставила свою цноту на продаж, відчайдушно намагаючись заробити гроші для бідної сім’ї. Розалі Піньос повідомила, що стартова сума для ставок від «джентльменів», які захочуть провести з нею ніч, становитиме €300 тис., повідомляє dailymail.co.uk.

Студентка зізнається, що її сім’я зіткнулася із великими фінансовими труднощами, через що їм деколи навіть нічого їсти. Тому зараз вона сподівається зібрати достатньо грошей, щоб переїхати разом з родичами у велике місто, купити будинок для своєї мами й оплатити навчання в коледжі.

Крім того, Розалі планує відкрити власний бізнес, який забезпечуватиме її все життя. За словами дівчини, нехай вона краще втратить невинність із незнайомцем, ніж із тим, хто розіб’є їй потім серце.

«Я ніколи ні з ким не зустрічалася, і найближчий контакт, який у мене був з іншими хлопцями, – це кілька поцілунків. Спочатку ідея переспати з абсолютно незнайомою людиною налякала мене, але зараз я на це готова», – каже дівчина.

Розалі стверджує, що вже отримала пропозицію в €500 тис. Аукціон триватиме ще до травня, тому ставки можуть зрости в кілька разів. Сама студентка розраховує виручити за свою невинність €850 тис.

«Для моєї родини це секрет. Я більше хвилююся про почуття моїх близьких, аніж про те, що про мене подумають інші люди. Ми живемо в епоху сексуальної свободи, це моє тіло, це мої правила», – впевнена Розалі.

У Розалі всього кілька критеріїв до свого покупця, який зможе провести з нею 12 годин: у нього не повинно бути венеричної хвороби і бажано, щоб він був добрий щодо дівчини. Вік, етнічна приналежність, зовнішній вигляд, релігія, музичний смак абсолютно не важливі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему