31 Січня 2018
Новини

Депутати звернулись до уряду з проханням про перерахунок пенсій військовим пенсіонерам

Депутати звернулись до уряду з проханням про перерахунок пенсій військовим пенсіонерам

Під час 37 сесії Луцької міської ради депутатами було ухвалене звернення до Президента, Верховної ради України та кабміну щодо перерахунку пенсій для військових пенсіонерів.

Громадські організації військових пенсіонерів відстоюють своє право на справедливий перерозподіл пенсійного фінансування, яке відповідало б вимогам сьогодення.

«З початку року активно обговорюється можливість зміни прозорої системи перерахунку раніше призначених пенсій військовослужбовцям на багатоскладову формулу, яка залежить від середньої заробітної плати в Україні та індексу споживчих цін. При цьому не береться до уваги специфіка ведення служби, фізичні та психічні навантаження, ризики для життя і наслідки для здоров’я. У таких діях прослідковується єдиний мотив – зекономити бюджетні кошти на військових пенсіонерах. Це викликало негативну оцінку як у спільноті військових пенсіонерів, так і серед діючих військовослужбовців», – повідомляється у тексті звернення.

Враховуючи справедливі вимоги військових пенсіонерів міська влада підтримала їх потребу у встановленні гідного рівня пенсійного забезпечення осіб, звільнених з військової служби.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали