29 Січня 2018
Новини

Померла жителька Великої Британії, у якої понад 150 нащадків

Померла жителька Великої Британії, у якої понад 150 нащадків

У Британії померла бабуся-рекордсменка, в котрої було понад 150 онуків, правнуків і праправнуків. Про це повідомляє dailymail.co.uk.

Маргарет Ховарт (Margaret Howarth) пішла із життя у віці 98 років у лікарні в оточенні дев’яти дітей, вік яких варіюється від 50 до 70 років. Жінка до самої смерті обходилася без допомоги численних нащадків.

Ховарт була затятою фанаткою клубу «Манчестер Юнайтед»: уся її кімната була обставлена в кольорах команди. А улюбленим дозвіллям бабці було дивитися футбол разом зі своїми нащадками. Літню жінку добре знали в місті, вона часто брала участь у турнірах із дартсу, і до неї зверталися для вирішення суперечок.

Внучка Ховарт Аманда Мікін (Amanda Meekin) розповіла, що покійна любила, коли родина збиралася разом. «Вона зв’язала щонайменше по одній речі для кожної дитини, яка народилася в родині. Всі дівчатка так і липнули до неї, але варто було початися футбольному матчу, вона бігла до хлопців», – згадує онука небіжчиці.

31 січня відбудуться похорони Ховарт, на які зберуться всі родичі жінки: 45 онуків, 84 правнуки і 25 праправнуків. У неї було 12 дітей, однак один із них помер у ранньому дитинстві, ще двоє – у зрілому віці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему