29 Січня 2018
Новини

Пацієнта на смерть засмоктав апарат МРТ

Пацієнта на смерть засмоктав апарат МРТ

Візит індійця у кабінет магнітно-резонансної терапії завершився для чоловіка летально. 

В Індії стався трагічний інцидент у лікарні. Чоловіка затягнуло всередину апарата МРТ, після чого він помер. Сталося це в великому місті Мумбаї, передає місцеве телебачення NDTV.

Повідомляється, що відвідувач медзакладу Раджеш Мару зайшов до кабінету магнітно-резонансних досліджень з кисневим балоном. Через потужне магнітне поле сканера чоловіка з металевим балоном миттєво засмоктало досередини апарата МРТ. Прилад негайно вимкнули і визволили з нього потерпілого, та через якихось 10 хвилин він помер у реанімаційному відділенні від одержаних пошкоджень.

Зі слів рідних покійного, співробітники клініки завірили їх, що апарат МРТ вимкнений і до приміщення цілком безпечно зайти з металевим балоном. «Коли ми сказали їм, що заходити в кабінет з предметом з металу може бути небезпечно, вони заспокоїли нас, що весь час так роблять», – розповідає родичка жертви недбальства «білих халатів».

За даними індійських телевізійників, щодо лікаря і двох відповідальних за роботу апарата відкрили кримінальну справу за статтею «Спричинення смерті з необережності». На лікарню в зв’язку з інцидентом чекає перевірка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему