28 Січня 2018
Новини

Немовля заговорило відразу після народження

Немовля заговорило відразу після народження

Акушери першого міського пологового будинку Кишинева були вкрай шоковані при народженні маленького Степана Бажеєва. Як повідомляє NOI.md причиною такої бурхливої реакції став той факт, що вже через пару хвилин після пологів дитина стала вимовляти цілком осмислені слова. При цьому подив і радість молодих батьків Лізи та Родіона Бажеєвих не було меж.

Немовля заговорило відразу після народження
Акушерка, яка приймала пологи, у своєму інтерв'ю журналістам чесно зізналася, що за весь час роботи таке бачить вперше і на власні вуха чула, як дитина заговорила! Таке явище можна було б вважати випадковістю, але слово «тато» немовля продовжувало повторювати, поки через пару хвилин не видав: «мама». А вже на наступний день, коли щаслива мати ласкаво заколисувала дитину і розповідала йому про те, що батько ось-ось повинен прийти, син несподівано уточнив: «Хто? Тато?".

Звичайно ж, такий феномен не зміг залишитися непоміченим серед широких мас. Особливо даним випадком зацікавилися наукові кола, адже до цього мало хто з вітчизняних вчених міг особисто побачити настільки неймовірного дитини. Відразу ж посипався цілий ряд наукових теорій з цього приводу.


Багато фахівців вважають, що вимовлені слова Степан вивчив, перебуваючи в утробі матері, адже вже давно відомо, що дитина цілком може чути те, що відбувається зовні. Ліза і Родіон у відповідь на таку теорію кажуть, що про це читали вже давно. Вони максимально відповідально поставилися до вагітності і намагалися всіляко розвивати малюка.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали