26 Січня 2018
Новини

Серіал «Усі жінки відьми» отримає продовження

Серіал «Усі жінки відьми» отримає продовження

Шанувальники одного з найбільш культових серіалів світу «Всі жінки відьми» в передчутті.

Американський канал The CW нещодавно замовив пілот для нової версії серіалу Charmed, який транслювався на українському телебаченні під провокаційною назвою «Всі жінки відьми».

Торік американський канал уже запустив проект перезавантаження Charmed. Спочатку автори ідеї планували, що події будуть розвиватись у 1970-х роках у маленькому містечку Нової Англії. Проте керівники вирішили, що ця версія не приверне увагу глядача. Тож від такої теми відмовилися.

Нині подейкують, що дія розвиватиметься у сучасності. Проект описали як «перенавантажена, жорсткіша, смішніша і більш феміністична версія серіалу».

За написання сценарію взялася Дженні Снайдер Урман, яка раніше працювала над серіалом «Незаймана Джейн».

Події відбуватимуться в університетському містечку. За сюжетом три сестри дізнаються про те, що вони відьми. Тепер їм, окрім буденних сімейних проблем, доведеться боротися з нечистою силою. Цікаво, що продюсери вже повідомили про те, що ще одним ворогом сестер буде патріархат.

Звісно, молодих чаклунок у продовженні телестрічки гратимуть молоді актриси, імена яких іще не повідомляли, проте автори не виключають, що Алісса Мілано, Холлі Марі Коумз, Шеннен Догерті та Роуз Мак-Гован з’являться у новому сезоні як запрошені зірки.

Хоча в те, що Мілано та Догерті зможуть з’явитися на одному майданчику, мало віриться. Шеннен під час зйомок постійно сварилася з Аліссою. Зрештою творці серіалу поставили жорсткі умови: вони пообіцяли вигнати ту артистку, яка спричинить черговий скандал. У результаті проект покинула Догерті – вона примудрилася пересваритися майже з усіма на знімальному майданчику.

Варто зазначити, що в середньому зйомки кожного епізоду серіалу обходилися творцям у кругленьку суму. На виробництво однієї серії йшло близько двох мільйонів доларів. Кожна актриса, що грала одну з трьох сестер, заробляла на одному епізоді від 60 до 100 тисяч доларів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему