27 Січня 2018
Новини

27 січня: кого привітати з Днем ангела

27 січня: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини Ніна, Сергій, Ілля, Стефан (Степан).

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

НІНА

Ім’я Ніна має різні версії походження: «пожежа» або «тліючі жарини», «царствена» й «велика» . У Ніни загострене почуття самолюбства, саме воно не дає їй бути відстаючою, але ось бути лідером Ніна не хоче, вважає за краще золоту середину. Вона не любить, коли обговорюють її справи і вчинки, їй не хочеться бути публічною особою, хоча Ніна дуже відповідально ставиться до будь-якої роботи, і це може привести її на п’єдестал лідера. Через природну чарівність, вроджене почуття такту, щиру повагу оточуючих  Ніні завжди раді в будь-якій компанії. Їй неважко знайти собі гідного чоловіка, але через претензійності, прагнення до ідеального, їй, часом, важко зберегти шлюб без сварок. Ніна начитана, любить дітей, але стандарти оцінки їх вчинків і успіхів такі ж, як якщо б вони були дорослими. Діти в Ніни повинні відмінно вчитися, встигати на додаткових заняттях, різнобічно розвиватися. «Хорошист» – таких не повинно бути в її родині, тільки найкращі. Роботу Ніна воліє відповідальну, розмінюватися на дрібниці – не її вибір.

СЕРГІЙ

Ім’я Сергій має різні версії походження. За першою, найпоширенішою версією, воно походить від римського родового імені Sergius. Сергій – це древній римський рід, ведучий, що бере початок від троянців та означає «високий», «знатний».

За наступною версією, ім’я Сергій – це сучасна форма латинського «servi dei», що в перекладі означає «слуга Бога».

Як один з варіантів цієї версії – ім’я Сергій походить від латинського «Servus», що перекладається як «слуга».

Мало зустрінеш людей настільки ж товариських і відкритих світу, як Сергій. Він володіє глибиною почуттів і часом непередбачувано поводиться.

Із Сергія може вийти непоганий креативник – він легко висуває нові ідеї, в змозі самостійно реалізувати кожну з них. Можете бути впевнені, що всі, кого він приверне до процесу втілення, пройдуть з його боку ретельний відбір.

Сергію не властиво приховувати або намагатись інакше піднести всі грані свого характеру, тому і хороше, і погане в ньому завжди на видноті. 

Однак почуття Сергій намагається тримати в собі. Йому приємніше і легше діяти, ніж проявляти будь-які емоції. Здатність до співчуття й тактовність з’являються у цього чоловіка лише в солідному віці.

Сергій вважає себе хитрою людиною, але він часто недооцінює опонента і потрапляє в халепу. Для роботодавця Сергій – цінний працівник. Він дуже обов’язковий і сумлінний. Перше його прагнення при вдалому працевлаштуванні – це облаштування і налагодження робочого процесу. Однак зі своєю думкою він не буде лізти до всіх і кожного.

Образити Сергія нескладно, навіть дрібниця може зіпсувати йому настрій. З проблемами він частіше намагається впоратися самотужки, не покладаючись ні на кого. Своїх друзів Сергій дуже цінує і завжди готовий надати їм допомогу.

Жінки і веселі застілля перебувають у центрі захоплень чоловіка із цим іменем, але він не показує цього оточуючим. Доля Сергія складається, немов мозаїка, з поганих і хороших учинків, надмірної довіри і м’якості та, навпаки, стійкості і твердості в рішеннях.

У житті Сергію не вистачає блиску, і він всіляко прагне до нього. Цей чоловік обов’язково залишиться в пам’яті людей. Сергій володіє талантом знаходити вихід із найзаплутаніших ситуацій. У цьому йому допомагають його розумові здібності, здатні виявляти увагу і до цілого, і до деталей.

Жити із Сергієм дуже непросто. Його вчинки бувають непередбачувані. Сам же він легко оцінює людину одним поглядом і має розвинену інтуїцію. Коли Сергій поруч, із ним складно не сваритися, але коли він зникає з життя, то на думку спадають усі позитивні моменти з ним, а їх виходить не мало. Поведінка Сергія часто не вписується в громадські рамки моральності й моралі, вони для нього занадто вузькі.

З Сергїїв виходять найкращі батьки і чоловіки, а в супутниці життя ці чоловіки вибирають, як правило, спокійних і врівноважених жінок. Він у всьому прислухається до дружини, але і про свою думку не забуває.

У задоволеннях Сергій часто не знає міри. Він захоплюється музикою, любить ходити в кіно. У компанії Сергій заводій і балакун, не проти взяти участь у виставах і постановках. Прагнення втілювати і чималий творчий потенціал часто змушує Сергія вибирати кар’єру актора або композитора. Навіть якщо вибір чоловіка не впав на творчі професії, він прагнутиме стати керівником або працівником реклами. Тільки на таких позиціях зможе повністю розкрити власний потенціал.

ІЛЛЯ

Ім’я Ілля – це варіант староєврейського імені Еліяху, що означає «Мій Бог – Господь», також можна передати як «віруючий». Інакше тлумачать, що ім’я Ілля походить від імені Ілія, що має значення «фортеця Господня» і «сила Божа».  

Ілля артистичний, іронічний і багатоликий. Він заглиблений у себе, все розповість і покаже будь-кому, але в свою душу пустить тільки обраних. У компанії Ілля веселий і товариський. Він легко спілкується з будь-якими людьми, не конфліктний. На перше місце Ілля завжди ставить свою сім’ю. Відштовхнути від сім’ї та близьких Іллю може холодність і зневага, які для нього просто нестерпні. Ілля запальний, але швидко остигає. Після сварок він довго кається в своїй нестриманості. Своє серце чоловік, як правило, тримає в узді. Перш ніж зробити пропозицію своїй коханій, він підготує всі умови для спільного життя. Імпульсивні вчинки Іллі часто тягнуть за собою невдачі та розчарування. В Іллі добре розвинена інтуїція. Він здатний оцінити обстановку, а, оцінивши її, швидко приймає правильне рішення. В досягненні мети дуже часто Іллі заважають усілякі дрібниці. Ілля розумний, має гарну пам’ять, здатний судити про події з різних точок зору. У виборі друзів Ілля буває не дуже перебірливий. А творчий потенціал цієї людини більшою мірою залежить від ступеня його закоханості. До своєї обраниці він уважний, ніжний і турботливий. Іллі важливо, щоб його жінка була близька йому духовно. Тоді він здатний оцінити її по достоїнству. Сім’я для Іллі стає найголовнішим. Він безмежно кохає дружину і надзвичайно ніжний і добрий з дітьми. Хоча частіше Ілля прагне вибрати собі заняття, не пов’язане з організаторською діяльністю, часом професія сама вибирає його. Можна зустріти Іллю-лікаря або Іллю-вчителя. Яку би працю собі не вибрав цей чоловік, найімовірніше, він досягне на цьому полі значних професійних висот. Найкраще Ілля працює в тандемі з колегою, риси характеру якого доповнюють характер Іллі. З дитинства в Іллі розвинене почуття власності. Він вважає за краще і гри, і справи організовувати самостійно, а потім нести всю відповідальність за результати. Ілля рідко витає в хмарах, йому важливий конкретний результат. За вдачею він добрий і незлостивий, але все невдоволення висловлює прямо. Частково через це реалізація задуманого не завжди вдається цьому чоловікові.

СТЕПАН

З давньогрецької «стефанос» означає «вінок», «корона».

Він хороший організатор і дуже реально дивиться на речі. Чоловік підкорює всіх своїм вольовим характером, оригінальним мисленням і вдумливістю. Спілкування з ним надихає на здійснення вчинків. У дитинстві Стьопа пустотливий і непосидючий. Він готовий грати в усі ігри, дуже товариський, неконфліктний і весел. Хлопчика важко посадити за навчання, проте, він володіє чіпким розумом, що дозволяє моментально запам’ятовувати матеріал. У Стьопи невгамовний характер, він дуже спостережливий, легко помічає помилки інших людей. Батьки Степана можуть тільки радіти тому, який хороший і слухняний хлопчик у них зростає. Але з роками деяка повільність Стьопи може перерости в нелюдимость і закритість. Степан володіє сильним і неабияким характером. У нього сильно розвинене почуття власної гідності. Чоловік абсолютно впевнений в своїх видатних здібностях. При цьому це дуже добра людина. Він не злопам’ятний, не прагне повністю контролювати близьких, вміє платити відданістю за терпіння з їх боку. Психіка Степана досить стійка. Його дуже складно як вивести з себе, так і розгойдати на будь–які рішучі дії. Степан неохоче сприймає нове, не сприймає ломки усталених звичок. Чоловік з ім’ям Степан наділений розумом практичного складу і відмінну пам’ять. Степан незмінно спокійний. У його житті не буває бурхливих пристрастей, з усіма без винятку людьми він спілкується прохолодно. Жіноча громада Степан дуже цінує. Здатний «тонути» в любові, легко порушимо. Однак при цьому Степан прагне завжди тримати в узді свій темперамент і не стримує себе тільки при близькості. У ці моменти чоловік щедрий на слова пристрасті. У жінок Степан цінує неприступність, йому цікаво завойовувати жінок. Флірт для Стьопи має велике значення. У відносинах цей чоловік завжди намагається внести щось нове. Гармонії в шлюбі Степан зможе досягти, якщо вибере в дружини жінку спокійної вдачі. Але навіть і тоді відносини в родині не будуть складатися безхмарно. У дружини надто багато приводів для ревнощів, що часто призводить до розлучення, а за розлученням у Степана нерідко слід новий шлюб. Всі сімейні турботи Степан перекладає на дружину, навіть дітьми займається тільки іноді. Сенс життя для Степана – в спілкуванні. Це здатний на вигадки людина, наділена відмінним почуттям гумору, яке допомагає йому в складні життєві хвилини. Все, що цьому чоловікові відомо про флірт і близькості, в більшій мірі формується літературою та фільмами. Крім того, Степан – великий любитель поговорити на відверті теми з друзями. Степан відчуває себе як риба у воді в жіночому суспільстві, хоча у нього є ціла купа друзів і серед чоловіків. Степани завжди з усіма на короткій нозі, образ не пам’ятають, але ось для красного слівця можуть і виказати чиюсь таємницю або секрет. Степан не схильний змінювати обрану професію. Заняття собі він, як правило, вибирає один раз в житті і досягає в ньому значних кар’єрних висот. З роками Степан стає справжнім майстром у своїй області. Цей чоловік воліє мати справу з деревом або металом, але уникає професій, де потрібна спілкуватися з людьми. З такого чоловіка може вийти хороший художник, модельєр або архітектор. Степан віддає перевагу вільним професії. Йому подобається відкривати для себе і для всього світу щось абсолютно нове і незвичайне.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали